Hoppa till sidans innehåll

Tränare Stockholms konståkningsklubb


 

Radek Horak

Radek Horak kommer ursprungligen från Tjeckien och är flerfaldig tjeckisk mästare i konståkning, har varit aktiv på landslagsnivå och tävlat på EM och VM. Radek har arbetat under flera år i St Petersburg som assisterande tränare åt bl.a. Alexey Mishin och har varit en del av Mishins team under internationella sommarläger.

 

 

Elena Muhhina

Elena kommer från Estland och har vunnit estniska mästerskapen i konståkning både som junior och senior. Hon var med i estniska landslaget under 7 år och har tävlat på internationell toppnivå.
Elena har varit solo-åkare på isshower över hela världen och har många års erfarenhet av att jobba som tränare och koreograf till åkare på alla nivåer.

 

 

Tanja Magnusson

Tanja har högsta tränarutbildning steg 4B och över 40 års erfarenhet som tränare i Sverige. Tanja har tränat ett flertal svenska landslagsåkare.

 

 

Anita Jacobsson

3 SM guld, 1 NM guld, 14:e plats i EM, 17:e plats i VM, 15:e plats i OS är exempel på Anitas framgångar i nationella och internationella tävlingar. Idrottslärarutbildning med specialinriktning på konståkning. Anita har instruktörsutbildning steg 4 och har varit verksam som tränare sedan 1975 i JSK, DIF, SASK, DASK och numera i SKK.

 

 

Dilan Akgül

Dilan har åkt konståkning sedan hon var tre år gammal. Att kunna kombinera hård träning med gemenskapen tillsammans andra konståkare är bland det roligaste som finns tycker Dilan. Dilan har gått Grundutbildningen samt tränarrelaterade utbildningar. Dilan vill att barnens träning ska vara varierande, lärorik och rolig.

 

 

Sanna Holmskär

 

 

Gemma Hägg

 

Uppdaterad: 12 FEB 2018 08:26
Skribent: Kenneth Lanneskog

 

 

Postadress:
Stockholms KK - Konståkning
Ordf. Mona Lanneskog, Ängbyhöjden 20
16850 Bromma

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info