Hoppa till sidans innehåll

Tränare Stockholms konståkningsklubb


   

Radek Horak

Radek Horak kommer ursprungligen från Tjeckien och är flerfaldig tjeckisk mästare i konståkning, har varit aktiv på landslagsnivå och tävlat på EM och VM. Radek har arbetat under flera år i St Petersburg som assisterande tränare åt bl.a. Alexey Mishin och har varit en del av Mishins team under internationella sommarläger.

 

   

Elena Muhhina

Elena kommer från Estland och har vunnit estniska mästerskapen i konståkning både som junior och senior. Hon var med i estniska landslaget under 7 år och har tävlat på internationell toppnivå.
Elena har varit solo-åkare på isshower över hela världen och har många års erfarenhet av att jobba som tränare och koreograf till åkare på alla nivåer.

 

   

Anita Jacobsson

3 SM guld, 1 NM guld, 14:e plats i EM, 17:e plats i VM, 15:e plats i OS är exempel på Anitas framgångar i nationella och internationella tävlingar. Idrottslärarutbildning med specialinriktning på konståkning. Anita har instruktörsutbildning steg 4 och har varit verksam som tränare sedan 1975 i JSK, DIF, SASK, DASK och numera i SKK.

 

   

Sanna Holmskär

 

   

Anja Liedholm

Anja tränade många år i SKK och hon har tävlat i konståkning på högsta nivån i Sverige med många års erfarenhet i Elitserien och hon har också varit med i landslaget i konståkning. Anja har deltagit flera gånger i Nordiska Mästerskapen och Svenska Mästerskapen där hon bland annat hamnade på 3:e plats respektive 4:e plats. Anja har även deltagit i flera internationella tävlingar. Vi är mycket glada för att Anja vikarierar hos oss i fortsättningsgrupperna vid behov. 

 

   

Agnes Odin

Agnes har tränat konståkning sedan hon var 8 år och började jobba som hjälptränare i SKK när hon var 13 år. Sedan dess har Agnes fastnat för både yrket och sporten och hon älskar att vara i ishallen. Agnes är både skridskoskoletränare och konståkningstränare och har för närvarande en fortsättningsgrupp med åkare som förbereder sig inför tävlingstestet för att bli tävlingsåkare. Agnes tränar också själv aktivt i klubben och hon tävlar i klassen Juniorer B Damer.  

 

   

Melissa Khavand

Melissa har instruktörsutbildning steg 1B och har siktet inställt på att vidareutbilda sig ytterligare. Melissa tränar också själv flitigt i klubben och hon har Anita Jacobson som tränare. Melissa tävlar som B-åkare. I SKK tränar Melissa de yngsta barnen i klubben och har även sin egen fortsättningsgrupp som tränar på Basic 1- och Fri 1-tester. Melissa säger: ”Min motivation till att träna hårdare och lära mig mer är mina åkare, att se åkarna utvecklas på grund av mig är det bästa som finns! Jag är driven och älskar mitt jobb!”

Uppdaterad: 15 AUG 2018 12:11 Skribent: Kenneth Lanneskog

 

 

Postadress:
Stockholms KK - Konståkning
Ordf. Mona Lanneskog, Ängbyhöjden 20
16850 Bromma

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info