Hoppa till sidans innehåll

Tränare Stockholms konståkningsklubb


 

Radek Horak

Radek Horak kommer ursprungligen från Tjeckien och är flerfaldig tjeckisk mästare i konståkning, har varit aktiv på landslagsnivå och tävlat på EM och VM. Radek har arbetat under flera år i St Petersburg som assisterande tränare åt bl.a. Alexey Mishin och har varit en del av Mishins team under internationella sommarläger.

 

 

Julija Horak

Julija kommer ursprungligen från Ukraina och har tävlat i paråkning på högsta nivå. Hon har tävlat för landslaget i såväl Ukraina som Ryssland. Hon har flera medaljer från mästerskap, bl.a. ett silver från EM 2005, två guld från JVM och två guld från Junior Grand Prix finaler.

 

 

Tanja Magnusson

Tanja har högsta tränarutbildning steg 4B och över 40 års erfarenhet som tränare i Sverige. Tanja har tränat ett flertal svenska landslagsåkare.

 

 

Anita Jacobsson

3 SM guld, 1 NM guld, 14:e plats i EM, 17:e plats i VM, 15:e plats i OS är exempel på Anitas framgångar i nationella och internationella tävlingar. Idrottslärarutbildning med specialinriktning på konståkning. Anita har instruktörsutbildning steg 4 och har varit verksam som tränare sedan 1975 i JSK, DIF, SASK, DASK och numera i SKK.

 

 

Jenifer Watts

Jenifer Watts är tränare för fortsättningsgruppen J1. Hon har tränarutbildning steg 1b och har själv åkt konståkning i 8 år men slutade när hon var 15 . Jenifer har arbetet i flera terminer i skridskoskolan i Solna Konståkningsklubb samt även som huvudtränare i två säsonger i VASK.

 

 

Dilan Akgül

Dilan har åkt konståkning sedan hon var tre år gammal. Att kunna kombinera hård träning med gemenskapen tillsammans andra konståkare är bland det roligaste som finns tycker Dilan. Dilan har gått Grundutbildningen samt tränarrelaterade utbildningar. Dilan vill att barnens träning ska vara varierande, lärorik och rolig.

 

Uppdaterad: 2017-05-17 12:34
Skribent: Kenneth Lanneskog

Postadress:
Stockholms KK - Konståkning
Ordf. Mona Lanneskog, Ängbyhöjden 20
16850 Bromma

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info