Hoppa till sidans innehåll

Ny domare i SKK

22 OKT 2019 21:14
Vi är glada att kunna presentera vår nya domare i klubben! Välkommen Jeanette!
  • Skapad: 22 OKT 2019 21:14

Jeanette Nylander Nilvall är 51 år och har i över 40 år varit engagerad i svensk konståkning. Först som åkare, sedan som tränare och förälder och de senaste 20 åren som domare. Som aktiv åkare tävlade Jeanette på SM-nivå, och på hennes tid, berättar Jeanette, tävlade man även i figuråkning. Detta ändrades senare till dagens Basic-tester. Jeanette är numera Nationell Mästerskapsdomare.

Vid sidan av ordinarie arbetet på Nordea jobbade Jeanette som konståkningstränare i flera år. Jeanette delar sitt stora intresse för konståkning med sina tvillingdöttrar Amanda och Isabelle som tävlade för Sverige på den internationella arenan, och de ingick båda två i Svenska landslaget i konståkning under åren 2001-2007. Jeanette har ett förtroendeuppdrag i Stockholms konståkningsförbund där hon är ledamot i styrelsen sedan ett par år tillbaka. 

Utöver konståkning, som är en stor och viktig del i Jeanettes liv, har Jeanette och hennes man Kim som är polis tid för deras hund Benny, en söt, liten Bichon havanais, och deras härliga barnbarn som fyller Jeanettes liv med skratt och glada tillrop. Det är så roligt med små människor, säger Jeannette, de ger en perspektiv på livet!

Inför säsongen 2019/2020 är Jeanette ny medlem i Stockholms konståkningsklubb. Valet av klubb kändes självklart för Jeanette eftersom SKK har saknat en domare i klubben, och hon vill kunna bidra med sin långa erfarenhet till vår förening om det behövs. För Jeanette personligen känns det spännande med en ny klubb och nya ansikten att lära känna.Varmt välkommen till SKK, Jeanette!

 

 


E-post: Adressen Gömd

 SKK skridskoskola

 

 

 

SKK Klubbkläder

 

   

 

PassionIce

   

 

Postadress:
Stockholms KK - Konståkning
Ordf. Mona Lanneskog, Ängbyhöjden 20
16850 Bromma

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info