Hoppa till sidans innehåll

Påskläger

30 MAR 2020 20:09
Är du hemma på påsklovet? Vill du åka skridskor med oss? Stockholms Konståkningsklubb bjuder in till påsklovsläger!

  • Skapad: 30 MAR 2020 20:09

Välkommen till SKK:s påskläger. Lägret är för åkare på alla nivåer - från nybörjare till elit.  

 

Lägret är från söndagen 5 april – torsdagen den 9 april mellan kl 8.30-14.30 i Stora Mossens ishall och i anslutning till den. 

 

Tränare på lägret kommer att vara Radek Horak, Elena Muhhina, Ksenia Lobachevskaya, Melissa Kahvand och Agnes Odin. Eventuellt tillkommer fler tränare.

 

Alla grupper tränar 2 x 50 min is och 1 x 50 min off-ice per dag. Kostnad 2300 kr – för SKK:s medlemmar 2000 kr. Tränaravgift och ishyra ingår i priset. Utöver lägeravgiften tillkommer en anmälningsavgift på 450 kr.                                                              

 

Anmälan görs via anmälningsformuläret på följande länk senast 29 mars.

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeXDzK66ost6SHJgpTPTXAeCr1MTcspmxsJlcnqzRW4rkI9ZQ/viewform?vc=0&c=0&w=1

 

 

 

Anmälan är bindande. Lägeravgiften betalas tillbaka om åkaren före lägerstart blir sjuk och man anmält det före lägret startar. Om lägret måste avbrytas på grund av t ex ishallarna stänger, eller man blir sjuk så betalas lägeravgiften tillbaka med avdrag för den tid deltagarna kunnat utnyttja lägret. Anmälningsavgiften betalas ej tillbaka.  

 

All gruppindelning och schemaläggning sker i samråd med tränarna. Grupper och schema kommer skickas ut några dagar innan lägret börjar. För de som vill ha privatträning så kommer det finnas utrymme för det men mellan 16-17 i Husby ishall.   

 

Med tanke på de rådande omständigheterna kommer all off-ice träning vara utomhus, vi kommer sprida ut grupperna i olika omklädningsrum samt uppmanar alla som känner sig sjuka att vara hemma. För att inte ha för stora grupper på isen så är antalet åkare på lägret begränsat så viktigt att man anmäler sig så fort som möjligt om man vill vara med då vi tar in åkarna i den turordning som man anmält sig.  

 

Frågor om lägret tas emot via e-mail This is a mailto link.

 

Varmt välkomna!


E-post: Adressen Gömd

 SKK skridskoskola

 

 

 

SKK Klubbkläder

 

   

 

PassionIce

   

 

Postadress:
Stockholms KK - Konståkning
Ordf. Mona Lanneskog, Ängbyhöjden 20
16850 Bromma

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info