Hoppa till sidans innehåll

Tränare Stockholms konståkningsklubb


   

Radek Horak

Radek Horak kommer ursprungligen från Tjeckien och är flerfaldig tjeckisk mästare i konståkning, har varit aktiv på landslagsnivå och tävlat på EM och VM. Radek har arbetat under flera år i St Petersburg som assisterande tränare åt bl.a. Alexey Mishin och har varit en del av Mishins team under internationella sommarläger.

 

   

Julija Lazdinis  

Julija Lazdinis kommer från Ukraina och Julija har stor erfarenhet som konståkningstränare. Som aktiv konståkare var Julija framgångsrik i paråkning där hon bl a har vunnit JVM och hon har goda placeringar från både EM och VM. Julija har Svenska konståkningsförbundets högsta tränarutbildning, steg 4. 

 

   

Anita Jacobsson

3 SM guld, 1 NM guld, 14:e plats i EM, 17:e plats i VM, 15:e plats i OS är exempel på Anitas framgångar i nationella och internationella tävlingar. Idrottslärarutbildning med specialinriktning på konståkning. Anita har instruktörsutbildning steg 4 och har varit verksam som tränare sedan 1975 i JSK, DIF, SASK, DASK och numera i SKK.

 

   

Sanna Holmskär

Sanna har själv varit åkare i SKK från 7 års ålder. Sanna tävlade som aktiv åkare på elitnivå. I SKK har hon varit tränare de senaste 5 åren och Sanna har tränarutbildning steg 2A. 

 

   

Ksenia Lobachevskaya

Ksenia kommer från Tjeckien och hon har erfarenhet både som tävlingsåkare på internationell nivå och som tränare från en konståkningsklubb i Prag. 

 

   

Agnes Odin

Agnes har tränat konståkning sedan hon var 8 år och började jobba som hjälptränare i SKK när hon var 13 år. Sedan dess har Agnes fastnat för både yrket och sporten och hon älskar att vara i ishallen. Agnes är både skridskoskoletränare och konståkningstränare och har för närvarande en fortsättningsgrupp med åkare som förbereder sig inför tävlingstestet för att bli tävlingsåkare. Agnes tränar också själv aktivt i klubben och hon tävlar i klassen Juniorer B Damer.  

 

   

Melissa Khavand

Melissa har instruktörsutbildning steg 1B och har siktet inställt på att vidareutbilda sig ytterligare. Melissa tränar också själv flitigt i klubben och hon har Anita Jacobson som tränare. Melissa tävlar som B-åkare. I SKK tränar Melissa de yngsta barnen i klubben och har även sin egen fortsättningsgrupp som tränar på Basic 1- och Fri 1-tester. Melissa säger: ”Min motivation till att träna hårdare och lära mig mer är mina åkare, att se åkarna utvecklas på grund av mig är det bästa som finns! Jag är driven och älskar mitt jobb!”

Uppdaterad: 15 AUG 2018 12:11

 SKK skridskoskola

 

SKK Klubbkläder  

 

PassionIce

   

 

 

 

 

 

Postadress:
Stockholms KK - Konståkning
Ordf. Mona Lanneskog, Ängbyhöjden 20
16850 Bromma

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info