Hoppa till sidans innehåll

Tränare skridskoskola


 

Marie Rosenberg (Huvudansvarig tränare i Skridskoskolan)

Marie har gått Steg 2B utbildningen. Målet med Skridskoskolans träning är att skapa en skridskoskola som alla barn kan trivas och ha roligt i samtidigt som de utvecklas som små konståkare i var och ens egen takt.

 

Karin Johansson (Huvudansvarig tränare i Skridskoskolan på onsdagar)

Karin är huvudansvarig för Skridskoskolan på onsdagar, ställer upp som tränare på ideell basis 3 h/veckan, superengagerad! Som barn/ungdom tränade och tävlade Karin för Göteborgs Konståkningsklubb där hon sedan också varit tränare och gått tränarutbildning.  

 

Agnes Odin (även tränare i fortsättningsgrupper)

Agnes har tränat konståkning sedan hon var 8 år och började jobba som hjälptränare i SKK när hon var 13 år. Sedan dess har Agnes fastnat för både yrket och sporten och hon älskar att vara i ishallen. Agnes är både skridskoskoletränare och konståkningstränare och har för närvarande en fortsättningsgrupp med åkare som förbereder sig inför tävlingstestet för att bli tävlingsåkare. Agnes tränar också själv aktivt i klubben och hon tävlar i klassen Juniorer B Damer. Agnes har instruktörsutbildning steg 2A. 

 

Melissa Khavand (även tränare i fortsättningsgrupper)

Melissa har instruktörsutbildning steg 2A och har siktet inställt på att vidareutbilda sig ytterligare. Melissa tränar också själv flitigt i klubben och hon har Anita Jacobson som tränare. Melissa tävlar i klassen Juniorer B Damer. I SKK tränar Melissa de yngsta barnen i klubben och har även sin egen fortsättningsgrupp som tränar på Basic 1- och Fri 1-tester. Melissa säger: ”Min motivation till att träna hårdare och lära mig mer är mina åkare, att se åkarna utvecklas på grund av mig är det bästa som finns! Jag är driven och älskar mitt jobb!”

 

Ellen Trotzig (tränare) 

 

 

Elsa Hammarskiöld (tränare)  

 

 

Fanny Johansson (tränare)

 

 

Kharma Sarenbrant (tränare)

 

 

Maja Rosenberg (tränare)

 

 

Agnes Tiderius (tränare) 

 

 

Paula Hecht (tränare)

 

 

Rebecca Lind (tränare)

 

 

Linnea Flisberg (hjälptränare)

Linnea är inte enbart hjälptränare i skridskoskolan, utan tränar även själv i klubben. Linnea har tagit testerna Basic 4 och Fri 4, och tävlar i klassen Ungdom 15 A Flickor.  

 

Saga Rosenberg (hjälptränare)

Saga är hjälptränare och både tränar och tävlar aktivt för SKK. Saga har tagit testerna Basic 3 och Fri 3, och hon tävlar i klassen Ungdom 13 A Flickor.   

 

 

 

Uppdaterad: 25 JAN 2021 14:10

 SKK skridskoskola

 

 

 

SKK Klubbkläder

 

   

 

PassionIce

   

 

 

 

 

 

Postadress:
Stockholms KK - Konståkning
Ordf. Mona Lanneskog, Ängbyhöjden 20
16850 Bromma

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info