Hoppa till sidans innehåll

Tränare skridskoskola


 

Marie Rosenberg (Huvudansvarig tränare i Skridskoskolan)

Marie Rosenberg är tillsammans med Karin Johansson huvudansvarig för SKKs skridskoskola. Marie har tränarutbildning steg 2B. Marie tycker det är viktigt att skapa en skridskoskola där alla barn trivs och där man har roligt samtidigt som var och en utvecklas i sin egen takt.

 

Karin Johansson (Huvudansvarig tränare i Skridskoskolan)

Karin Johansson är tillsammans med Marie Rosenberg huvudansvarig för SKKs skridskoskola. Karin tävlade i många år för Göteborgs Konståkningsklubb där hon också har varit tränare och gått tränarutbildning. 

 

Maja Rosenberg (tränare)

Maja Rosenberg är tränare i skridskoskolan och är själv aktiv som tävlingsåkare i SKK. Maja tävlar i klassen Ungdom 15 A, och har tagit testerna Fri 4 och Basic 4. Maja har tränarutbildning steg 1A.

 

Tyra Berglund (tränare)

Tyra är tränare i skridskoskolan. Tyra har tidigare tränat och tävlat för klubben på hög nivå. Tyra har bland annat kommit på 2:a plats i SM och deltagit i Nordiska Mästerskapen, samt hamnat på 1:a plats i Elitseriefinal. Tyra har tävlat i Elitserien i många år. Tyra har tränarutbildning grund.

 

Ellen Trotzig (tränare) 

Ellen Trotzig är tränare i skridskoskolan och är själv aktiv som tävlingsåkare i SKK. Ellen har tränarutbildning grund.

 

Elsa Hammarskiöld (tränare)  

Elsa Hammarskiöld är tränare i skridskoskolan och är själv aktiv som tävlingsåkare i SKK. Elsa har tränarutbildning grund.

 

Kharma Sarenbrant (tränare)

Kharma Sarenbrant är tränare i skridskoskolan och har tidigare tränat flera år i klubben. Kharma har tränarutbildning grund.

 

Rebecca Lind (tränare)

Rebecca Lind är tränare i skridskoskolan och är själv aktiv som tävlingsåkare i SKK. Rebecca har tränarutbildning grund.

 

Agnes Tiderius (tränare) 

Agnes Tiderius är tränare i skridskoskolan. Agnes har tidigare tävlat för SKK i flera år. Agnes har tränarutbildning grund.

 

Paula Hecht (tränare)

Paula Hecht är tränare i skridskoskolan. Paula är själv aktiv som tävlingsåkare i SKK. Paula har tränarutbildning grund.
 

Emilia Ingemansson (tränare)

Emilia är tränare i skridskoskolan och hon har själv tävlat som A-åkare för klubbben. Emilia har tagit testerna Basic 4 och Fri 4. Emilia har tränarutbildning grund.

 

Linnea Flisberg (tränare)

Linnea är inte enbart hjälptränare i skridskoskolan, utan tränar även själv i klubben. Linnea har tagit testerna Basic 4 och Fri 4. Linnea kvalade in till Elitserien i konståkning säsongen 2021/2022 och hon tävlar i klassen Ungdom 15 A Flickor. Linnea har tränarutbildning grund.

 

Saga Rosenberg (tränare)

Saga är hjälptränare och både tränar och tävlar aktivt för SKK. Saga har tagit testerna Basic 3 och Fri 3, och hon tävlar i klassen Ungdom 13 A Flickor. Saga har tränarutbildning grund.  

 

Lilly Flisberg (hjälptränare)

Lilly är hjälptränare i skridskoskolan. Lilly tränar och tävlar aktivt för klubben, och hon har tagit testerna Basic 4 och Fri 3. Lilly tävlar i klassen Ungdom 13 A Flickor.   

 

Uppdaterad: 21 FEB 2022 14:14

 SKK skridskoskola

 

 

 

SKK Klubbkläder

 

   

 

PassionIce

   

 

Postadress:
Stockholms KK - Konståkning
Ordf. Mona Lanneskog, Ängbyhöjden 20
16850 Bromma

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info